Om IslayWhisky.se

Startades och drivs av entreprenörerna Mia Borgstedt, Bjarne Kristiansen och Fredrik SolbergMia äger och driver Skottlandsresor sedan 12 år tillbaka. Med sina 20 resor per år till Islay är hon nu nästan till hälften Islaybo. Bjarne har startat företag sedan 2000 och äger idag ett antal verksamheter inom media. Intresset för whisky startades för 20 år sedan och har sedan dess vuxit hela tiden. Fredrik har som entreprenör drivit bolag i ett flertal år och har en fallenhet för att vara spindeln i nätet. Med årens avsmakningar och erfarenheter så föll det sig naturligt att finna kärleken till Islay.

Just kärleken till Islay, människorna på Islay, naturen och självklart whiskyn har gjort att vi vill med Islaywhisky.se ge en så bra bild som möjligt av ön, dess invånare, deras natur och whiskyn. Detta gör vi med ständiga besök på ön och med hjälp av flera medarbetare på Islay och i Sverige. Varje år kommer 50% av vinsten investeras i projekt som på olika sätt hjälper invånarna på Islay. Resterande vinster kommer att investeras i utveckling av hemsidan.  

  • Vill du hjälpa oss att stödja projekt på Islay och bygga Sveriges bästa skyltfönster för Islay och dess underbara whisky så blir du medlem och får ta del av framtida unika medlemsförmåner. Medlemskap kostar 495:-/år.
  • Bli medlem (länk)
  • Som företag kan du bli samarbetspartner. Kontakta annonssäljarna på info@annonssaljarna.se

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 20 år för att besöka den.

Jag är under 20 år.